Paranoia
ADE

CESQEAUX & DANO TOEGEVOEGD AAN LINE-UP

Niemand minder dan Cesqeaux en the legendary Dano zijn toegevoegd aan de line-up van Paranoia!

13 september 2017

TWEEDE DEEL LINE-UP BEKEND

Er zijn weer hele dikke namen aan de line-up van Paranoia toegevoegd! Ook Panic, Mr. Polska, Dr. Phunk, Pyrodox en Ruthless gaan op 18 oktober HELEMAAL PARANOIA! Stay tuned, 'cause there's more to come!

24 augustus 2017

EERSTE DEEL LINE-UP BEKEND

Het eerste deel van de line-up van Paranoia is bekend gemaakt. Naast Jebroer zullen op 18 oktober The Darkraver, Outsiders, Dirtcaps, Dutch Movement en Rät N FrikK helemaal paranoia gaan in Q-Factory Amsterdam! De rest van de line-up wordt later bekend gemaakt, dus houd deze website en de socials in gaten!

2 augustus 2017

JEBROER ORGANISEERT 'PARANOIA TIJDENS AMSTERDAM DANCE EVENT

Jebroer gaat tijdens het Amsterdam Dance Event zijn eigen conceptavond 'Paranoia' organiseren. Op 18 oktober 2017 zal de Q-Factory in Amsterdam zowel in de grote als kleine zaal op zijn kop staan met bevriende artiesten. Fans kunnen tijdens 'Paranoia' losgaan op Freestyle en Hardstyle tunes met onvergetelijke visuals. Jebroer organiseert deze avond in samenwerking met AT Bookings. De line-up zal op een later tijdstip bekend gemaakt worden.

Eerder organiseerde Jebroer al zijn succesvolle shows 'Jebroer Invites', waarbij onder andere Eva Simons, Yellow Claw, Mr Polska en Ronnie Flex geboekt stonden. Sindsdien scoorde de artiest grote hits met 'Kind van de Duivel', 'Engeltje', 'Me Gabber' en 'Vaderland'. Jebroer vond het dan ook tijd om deze successen te vieren met 'Paranoia'.

Jebroer: 'Tijdens Paranoia wil ik alles samenbrengen waar ik als artiest voor sta: muziek, fans, beleving, en gewoon keihard feesten!'

Tijden en locatie:
Op 18 oktober 2017 van 22:00 tot 06:00 uur (onder voorbehoud) in de Q-Factory in Amsterdam

Tickets:
Tickets zijn verkrijgbaar via EventBrite en kosten € 12,50 in Early Bird, € 15,00 Regulier, € 17,50 voor late kopers en € 20,00 aan de kassa.

Over Jebroer:
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits en werkte samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde Jebroer een hit met 'Miljoenen', een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij 'Duizend Nachten' met Feest DJ Ruud. De track 'Banaan' wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid. In november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 17 miljoen views, stond op nummer 1 in de iTunes Top 10 in België en heeft Platina Status. De opvolger 'Engeltje' is inmiddels ook platina en de track 'Vaderland' met Outsiders en The Darkraver gaat enorm hard. Jebroer wacht een zomer vol met boekingen op de grootste feesten en festivals.

21 juli 2017